Fynske Venner

Midtfyns Bryghus

Øl til enhver smag

Målet for Midtfyns Bryghus er ikke at lave én øl som alle kan lide, men at lave en for enhver smag, så du kan finde lige nøjagtigt den øl, som er perfekt for dig.

Derfor har de et stort og bredt udvalg der passer til enhver begivenhed.

Svendborgsund Bryghus

Enkelt øl med kompleks velsmag

Som de selv siger:
 
“Svendborgsund Bryghus er et sydfynsk familiedrevet mikrobryggeri beliggende i Vindeby på idylliske Tåsinge. Her brygger vi øl og økologiske limonader.
 
I vores lille butik finder du særligt udvalgte fynske specialiteter, som alle er produceret med kærlighed til håndværket.”

Ø-bryg

Ø-Bryg er resultatet af en hobby, der udviklede sig.

“Jeg følger altid produktionen af mit øl meget tæt, og det er vigtigt for mig at mit produkt bliver præcis som jeg vil have det.Der brygges med andre ord med masser af nærvær og kærlighed.
Eksempelvis går jeg aldrig forbi gærtanken uden lige at klappe “hende” blidt – husk øl er levende!

Når du smager mit øl, håber jeg du får lige så god en oplevelse , som jeg får når jeg brygger.”

Rise Bryghus/Ærø Bryghus

Økologi og velsmag

Som de selv siger:
 
“Rise Bryggeri – Aeroe Brewery A/S – er et håndbryggeri, der ser det som sin mission at være med til at forædle ølkulturen i Danmark. 
 
Vi arbejder efter strategien, at god kvalitet og gode smagsoplevelser skal være tilgængelige for alle. Den strategi betyder, at Rise øl nu kan købes bredt i landet – og til en pris, hvor de fleste kan være med.”

Kunstbryggeriet Far & Søn

Små batches raffinerede håndbryggede drikkevarer

“Kunstbryggeriet Far & Søn er et dansk bryghus situeret i maritime og naturskønne Svendborg.

Vi udvikler og producerer håndbrygget øl og andre kvalitetsdrikke med fokus på det gode håndværk, råvarekvalitet og unikke smagsolevelser.

Vores øl og drikkevarer er specielt udviklet og raffineret til at harmonere optimalt med forskellige typer mad, men kan selvfølgelig også nydes selvstændigt.”

Ørbæk Bryggeri

Økologi og velsmag

Som de selv siger:
 
“Vi ønsker den bedste kvalitet. Vi brygger og producerer ud fra den overbevisning, at den bedste smag fås ved at benytte de bedste råvarer – og de er økologiske!

Magtenbølle Honning & Mjød

 Fødevarer med udgangspunkt i biavl på Fyn

De siger det jo bedst selv:

“Vi vil skabe fødevarer, som er kendetegnet ved høj kvalitet og god smag. Nysgerrighed er vores drivkraft, når vi eksperimenterer og skaber nye produkter. Det er baggrunden for den mangfoldighed af forskellige varer og delikatesser, som vi skaber.”

Refsvindinge Bryggeri

Ægte fynsk kvalitet siden 1885

Refsvindinge bryggeri er stadigvæk et af Danmarks mindste bryggerier, men samtidig er det et af de mest kendte. Siden John fandt på Ale no. 16 i 1997, er der sket meget på bryggeriet. I takt med at salget er steget har bryggeriet måttet udvide flere gange.

Indslev Bryggeri

Hvedeøl i enhver variant

Indslev bryggeri er det eneste bryggeri i Danmark, der er specialiseret i brygning af hvedeøl.

Prøv deres fortolkning af dansk hvedeøl håndbrygget efter især bayersk tradition. 

Ugly Duck

Smagsmæssigt udfordrende regelbrydere

De siger det jo bedst selv:

“We’ve been breaking rules and pushing limits ever since birth. We’ve brewed almost every type of beer with creativity and great taste as our only guiding stars. That’s the way we like it too. It’s just the way we roll.”